Fase 1 en 2 verkocht, fase 3 in voorbereiding!

Midden in het centrum van Alphen aan den Rijn, zijn in nieuwbouwproject Aarkadekwartier de 43 woningen uit fase 1 en 2 allemaal verkocht. De bouw is in volle gang en verloopt voortvarend, op dit moment worden de wanden en verdiepingsvloeren van de eerste woningen gestort.
 
Bent u op zoek naar een fraai herenhuis of appartement in het centrum van Alphen aan den Rijn dan ben je nog niet te laat. Aarkadekwartier fase 3 is volop in ontwikkeling. De verkoop start naar verwachting begin 2020 en kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen met diverse woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. Het huidige programma van fase 3 bestaat uit 62 woningen, bestaande uit 28 riante 3 en 4 laagse stadswoningen en herenhuizen en 34 appartementen. Alle woningen beschikken over een eigen privé parkeerplek in de halfverdiepte parkeergarage.
 
De start van fase 3 is mede afhankelijk van de oplevering van de in aanbouw zijnde nieuwe bibliotheek en de hierboven gelegen parkeergarage. Bij een start verkoop begin 2020 verwacht Thunnissen tweede helft van 2020 te starten met de bouw. Heeft u belangstelling, schrijf u dan in via de contactpagina op deze website. Wij houden u dan op de hoogte.

Menu