Nieuw aanbod in het Aarkadekwartier

De volgende fase van het Aarkadekwartier is volop in ontwikkeling. De verkoop start naar verwachting in het voorjaar van  2020 en kenmerkt zich wederom door de ruime en stijlvolle woningen met diverse woningtypen en woonsferen, waarbij elk huis straks zijn eigen unieke karakter heeft. De woningen van deze laatste fase zijn georiënteerd op het Aarplein, de Vest, de Metaheerhuiskade of de Aarkade.

Alle woningen beschikken over een eigen privé parkeerplek en berging in de halfverdiepte parkeergarage. Het woningaanbod van fase 3 Aarkadekwartier is zeer gedifferentieerd en bestaat uit:

- 21 riante stadswoningen met statige bordestrap en met interne toegang naar de garage, variërend in woonoppervlak van 166 m2 tot 176 m2.
- 8 statige herenhuizen, rustig gelegen, variërend in woonoppervlak van 145 m2 tot 182 m2.
- 22 stadsappartementen met balkon of tuin, variërend in woonoppervlak van 70 m2 tot 97 m2.
- 9 riante lichte hoekappartementen met 2 of 3 balkons, variërend in woonoppervlak van 115 m2 tot 161 m2.
- 1 exclusief penthouse met 2 balkons én riant dakterras, met een woonoppervlak van 193 m2.

De start van Aarkadekwartier fase 3 is mede afhankelijk van de oplevering van de in aanbouw zijnde nieuwe bibliotheek met bovengelegen parkeergarage. Verwachting is dat we in Q3 2020 kunnen starten met de laatste fase van het Aarkadekwartier.

Het Aarkadekwartier bestaat uit de nieuwbouw van 105 woningen met een gevarieerd aanbod van appartementen, herenhuizen en hofwoningen. Het Aarkadekwartier wordt in fases gerealiseerd. De eerste bouwfase bestaat uit 43 woningen op de plek waar de kermis stond en langs het water.

Menu