Start verkoop op donderdag 14 mei a.s.

De verkoop van nieuw woningaanbod in het nieuwbouwproject Aarkadekwartier gaat van start! Zet donderdag 14 mei in uw agenda, dan start om 17.00 uur online de verkoop van 11 stadsvilla’s, 8 herenhuizen en 10 grachtenpanden, 30 appartementen en 2 penthouses.

Online inschrijven

Op donderdag 14 mei vanaf ca. 17.00 uur kunt u alle verkoopinformatie te vinden op deze website, waaronder de verkoopbrochure en prijslijst.

Vanaf dat moment is het mogelijk om online in te schrijven voor één of meerdere bouwnummers van uw voorkeur. Inschrijven gaat via het online inschrijfformulier dat vanaf dat moment online is. U kunt maximaal 6 voorkeuren doorgeven. Per toekomstig huishouden wordt slechts 1 inschrijving geaccepteerd. U heeft voldoende tijd om uw voorkeuren door te geven, want de inschrijving sluit op donderdag 21 mei om 17.00 uur.

Toewijzing woningen

De toewijzing volgt in de week daarna. U wordt geïnformeerd over de uitslag; alle inschrijvers ontvangen een bericht per e-mail. De kandidaten die een bouwnummer toegewezen hebben gekregen, worden door de makelaars gebeld met het goede nieuws. Er wordt dan direct een afspraak ingepland voor een verkoopgesprek.  U ontvangt een e-mail als u geen bouwnummer toegewezen heeft gekregen. U wordt dan automatisch op de reservelijst geplaatst zijn.

Groenhypotheek

Aarkadekwartier heeft een Groenverklaring. Dit betekent dat u een Groenhypotheek kunt afsluiten. Met een GroenHypotheek krijgt u tijdens de eerste rentevaste periode 0,5% korting op de hypotheekrente voor 10 jaar vast (informeer naar de voorwaarden).

Menu